WEBMAIL


Bóly a kisvárosok csendes, békés nyugalmával, de a nagyvárosokra jellemző fejlett infrastruktúrával, felkészült szakember gárdával és sokszínű kulturális élettel várja akár az idelátogató turistákat, akár az érdeklődő befektetőket....Önt is.

 


Kastélypark revitalizáció terve
Bóly Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Batthyány-Montenuovo kastélykert/közpark revitalizációját tervezi, melynek előzetes tervezetét a Budapesti Corvinus Egyetem Kertművészeti és Kerttechnikai Tanszéke készítette.
2015. 05. 28.
részletek
Bólyi Gyermeknep
2015. május 31.
2015. 05. 14.
részletek
Integrált Településfejlesztési Stratégia
Tisztelt Bólyi Polgárok!
Elkészült Bóly város Településfejlesztési Koncepciójának és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának véleményezési dokumentációja.
2015. 05. 12.
részletek
Tenisz

Mindenkinek

2015. 04. 27.
részletek
ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2015.

Bóly Város Önkormányzata Képviselő-testületének (továbbiakban Kt.) a műemléki és helyi védelem alatt álló építészeti értékek felújításának anyagi támogatásáról szóló 8/2014. (X.3.) számú rendeletének értelmében a Rendelet hatálya alá tartozó építmények, épületegyüttesek, köztéri alkotások, azok karbantartása, felújítása, helyreállítása érdekében végzett munkák megvalósulásának elősegítésére ”Építészeti Értékvédelmi Támogatást” (a továbbiakban: Támogatás) hozott létre.

2015. 04. 07.
részletek
Ringató foglalkozások Beck Angélávall
Sok szeretettel várunk minden 0-3 éves gyermeket és Anyukáját vagy Apukáját, hogy közösen valósítsuk meg a RINGATÓ hívószavát: “Vedd ölbe, ringasd, énekelj”!
2015. 02. 25.
részletek


Magyarország.huÜgyfélkapuKistérségi portál

   
A portált fejleszti a Webconsult Önkormányzat Önkormányzati Hivatal Hírek Turizmus Programok Kapcsolat Oldaltérkép