WEBMAIL


Bóly a kisvárosok csendes, békés nyugalmával, de a nagyvárosokra jellemző fejlett infrastruktúrával, felkészült szakember gárdával és sokszínű kulturális élettel várja akár az idelátogató turistákat, akár az érdeklődő befektetőket....Önt is.

 


Lomtalanítás és elektronikai hulladékgyűjtés

Bóly Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Dél-Kom Nonprofit Kft lebonyolításával 2014.10.18. napján lomtalanítást és elektronikai hulladékgyűjtést szervez.

2014. 10. 02.
részletek
VÉRTANÚK EMLÉKNAPJA
Bóly Város Önkormányzata sok szeretettel meghívja az 1849. október 6-án kivégzett vértanúk emléktábláinak ünnepélyes átadására.
2014. 09. 29.
részletek
JUBILEUMI GÁLAEST
Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves Családját a Bólyi Gyermek Tánccsoport Jubileumi Gálaestjére.
2014. 09. 29.
részletek
Ebzárlat
A Bólyi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője felhívja az eb és állattartók figyelmét, hogy a Mohácsi Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-Ellenőrző Hivatala Bóly város, Borjád, Kisbudmér, Nagybudmér, Pócsa, Szajk és Töttös községek közigazgatási területén tartott állatokra
2014. 09. 29.
részletek
Választási tájékoztató
A Bólyi Helyi Választási Iroda a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők 2014. évi választásával kapcsolatban folyamatosan frissülő tájékoztatója a http://boly.ekisterseg.hu/valasztas2014onk  oldalon tekinthető.
2014. 08. 18.
részletek


Magyarország.huÜgyfélkapuKistérségi portál

   
A portált fejleszti a Webconsult Önkormányzat Önkormányzati Hivatal Hírek Turizmus Programok Kapcsolat Oldaltérkép